"ABD"

ABD | Müslüman Karşıtı Aktivistten Sahte Video

Müslümanlara karşı nefret dolu söylemleri ile bilinen aktivist Pamela Geller, göçmenlerin İtalya’da şiddete başvurduğunu gösterdiğini iddia ettiği bir video yayınladı. Geller tarafından yayınlanan videonun 2014 tarihli amatör bir İtalyan filminden alıntı olduğu ortaya çıktı.

15 Şubat 2018 admin

Amerika Birleşik Devletleri’nde Müslümanlara karşı yürüttüğü propaganda ve bunlar üzerinden kazandığı devasa paralar ile adından sıkça söz ettiren Pamela Geller, göçmenlerin İtalya’da toplumsal şiddete başvurduğunu ve insanlar için tehlikeli olduğunu göstermek amacıyla bloğunda bir video yayınladı.

Geller’in “İtalya’da Göçmenler” başlığıyla yayınladığı videoda bir grup siyahi adamın, bağrışlar eşliğinde sopalarla bir polis arabasına vurduğu görülüyordu. İtalya’da yaklaşan seçimler öncesi göçmenlere dair ön yargıları körükleyebilecek videoda, polis arabasına vuran bir grup siyahi adamın yanında çekimleri kayda almak ile uğraşan set ekibi de dikkat çekiyordu. Kamera ve prodüksiyon ekibinin oyuncuların durmasını işaret ettiği anın kaydının gösterildiği bu videonun alındığı film ise, Burkina Faso’dan İtalya’ya gelen iki arkadaşın yaşadığı düşmanlığı konu alıyor.

 

Pamela Geller, daha önce Almanya’da sosyal medyada nefret unsuru ve sahte haber içeren içeriklerin kaldırılmasına yönelik yapılan düzenlemeden dolayı bu ülkenin şeriat devleti olduğunu, şeriat hukukunun İslam’ı eleştirmesine izin vermediğini söylemişti. Geller ayrıca, Obama’nın ABD Devlet Başkanı olduğu dönemde “Hussein” isminden dolayı da “cihatçı” olduğunu iddia etmişti. (eg)

Bu yazıyla ilgili yorumunuzu paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken Yorum Kurallarımızı dikkate alın lütfen.
Yorum adedi#0

*Tüm alanları doldurunuz

Diğer Gündem Yazıları

Son Yüklenenler